Dobrodošli!

GARNI HOTEL B&B PR'SKNET se nahaja v idilični vasi Voglje, ki spada med najlepše urejene Slovenske vasi. Idealna lokacija vasi omogoča hiter dostop do letališča Ljubljana (4km) in avtoceste, ki je od vasi oddaljena samo 1km. Bližina večjih mest na primer glavnega mesta Ljubljane (15km) in Kranja (6km), ter majhna oddaljenost turističnih centrov kot sta Bled (25km) in največje Slovensko smučišče Krvavec (12km).

V turistične namene smo v celoti prenovili staro kmečko hišo zgrajeno davnega leta 1703 z namenom, da gostom nudi udobje, razkošje in domačnost. V hiši vam je trenutno na voljo 12 izredno prostornih sob (eno,dvo ali večposteljnih) opremljenih s stilnim pohištvom lastno kopalnico in WC-jem.

Nudimo vam prenočišče z zajtrkom na željo  pa vam pripravimo tudi večerjo z tipično domačo Slovensko hrano. Poleg lepo urejenih brezplačnih parkirnih prostorov (deloma pokritih) vam je na voljo tudi letni vrt in veliko dvorišče namenjeno za igro vaših otrok. Velik poudarek dajemo na urejenost in čistočo sob ter okolice ter na komunikacijo z vsakim gostom, ki si to želi ali potrebuje kakršnokoli informacijo! Poleg slovenskega jezika govorimo tudi angleško, nemško in srbohrvaško.

Torej dobrodošli  v našem Garni Hotelu B&B PR'SKNET!